Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Ilio - Ksamil

Hotel Ilio - Ksamil

🌴Pushime në plazhin më të bukur të Jugut #KSAMIL

👉 oferta vlenë nga data 28 GUSHT

🌞 HOTEL ILIO - KSAMIL 🌞

 3 ditë / 2 net ➤ 65€
 4 ditë / 3 net ➤ 85€
 5 ditë / 4 net ➤ 105€
 6 ditë / 5 net ➤ 125€

 çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

Çmimi përfshinë:
🏖 Transportin Prishtinë-Ksamil-Prishtin
📍 Akomodimin në Hotel Ilio në Ksamil
🍉 Mëngjesin dhe darkën
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

👉 NISJE DHE KTHIM ÇDO NATË

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook