Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Coral Radhimë

Hotel  Coral  Radhimë

OFERT FANTASTIKE

  • Çmimi 1 nat ➱ 40€ çmimi pë person ne Suite familjare (dy dhoma te ndara) 5 veta
  • Çmimi 1 nat ➱ 45€ çmimi pë person ne Suite familjare (dy dhoma te ndara) 4 veta
  • Çmimi 1 nat ➱ 45 € çmimi pë person ne dhomë treshe

  • Çmimi 1 nat ➱ 50 € çmimi pë person ne dhomë dyshe

Çmimi përfshinë:

  1.  Akomodimin në Hotel Coral me 4****
  2.  Mëngjesi dhe darka
  3. Çadrat dhe shtretërit në plazh dhe pishinë, pishina, WIFI, parkimi
  4. Meny e pasur e ushqimit 

 Bileta nje drejtim 15 €, kthyese 20 €
 Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimit

Fëmijët 0-4 vjeq gratis, fëmijët 4-12 vjeq 50% të pagesës

Vemdendje: Apartamentet i kane dy çadra dhe secili person ka shazllonin ne det e pishine

🕝 Nisja nga Prishtina në ora 23:00, nisja nga Theranda në ora 23:50, nisja nga Prizreni në ora 00:15
🕝 Kthimi nga Radhima në 17:40

                                                 Përjeto kënaqësinë me '' Sharr Travel''

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook