Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Brilant - Shëngjin

Hotel Brilant - Shëngjin

🌞 HOTEL BRILANT - SHËNGJIN 🌞

4 ditë/ 3 net➔ 109 euro (tri gjysëm pansione )
5 ditë/ 4 net➔ 142 euro (katër gjysëm pansione )
6 dtë/ 5 net➔ 175 euro (pesë gjysëm pansione )
7 ditë/ 6 net➔ 208 euro (gjashtë gjysëm pansione)
8 ditë/ 7 net➔ 241 euro (shtatë gjysëm pansione)
9 ditë/ 8 net➔ 274 euro (tetë gjysëm pansione)

çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

në çmim përfshihet:
🚌 transporti me autobus komod të Sharr Travel
 akomodimin në Hotel Brilant Shëngjin
🍉 mëngjesi, dhe darka 
🍹 kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook