Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Bonita - Durrës

Hotel Bonita 5* - Durrës

Oferta me mëngjes

• Dhoma superiore 2+1 ........100€ nata

• në dhomë mund të akomodohen deri në 3 persona

 Çmimi përfshinë:

🍉 mëngjesin, 
🏖 çadrën në plazh dhe pishinë,
🏊‍♀ përdorimin e pishinës, 
🚗 parkingun

🚌 transporti: +10€ për person

Oferta me gjysëm pansion

 Gjysëm pansion (mëngjes dhe darkë), në dhoma superiore

4 ditë / 3 net
➤ 174 për person në dhoma dyshe superiore
➤ 126€ për person në dhoma treshe siperiore

6 ditë / 5 net
➤ 290€ për person në dhoma dyshe superiore
➤ 210€ për person në dhoma treshe superiore

8 ditë / 7 net
➤ 406€ për person në dhoma dyshe superiore
➤ 294€ për person në dhoma treshe superiore

 transporti +10€ për person

Oferta përfshinë:
🏩 akomodimin në Hotel Bonita 5* - Shkëmbi i Kavajës
🥗 mëngjesin + darkën + pijet gjatë ushqimit
💦 përdorimin e pishinës
🌴 çadra në plazh

Oferta me pansion të plotë

🍉 FULL PANSION / PANSION I PLOTË
🏖 Hoteli buzë detit

4 ditë / 3 net
➤ 198 për person në dhoma dyshe superiore
➤ 150€ për person në dhoma treshe superiore

6 ditë / 5 net
➤ 330€ për person në dhoma dyshe superiore
➤ 250€ për person në dhoma treshe superiore

8 ditë / 7 net
➤ 462€ për person në dhoma dyshe superiore
➤ 350€ për person në dhoma treshe superiore

 transporti +10€ për person

Oferta përfshinë:
🏩 akomodimin në Hotel Bonita 5* - Shkëmbi i Kavajës
🥗 mëngjesin + drekën + darkë + pijet gjatë ushqimit
💦 përdorimin e pishinës
🌴 çadra në plazh

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook