Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Ofertat e Hoteleve në Brod-Dragash

Hotel Arxhena-Dragash

🏕 Hotel Arxhena Dragash🏕

Eksklusivitet në Hotel vetëm me Sharr Travel

 Nisja të shtunën në ora 08:00 
 Kthimi në ora 15:30
 10€ bileta kthyese brenda ditës (nisja të shtunën; kthimi të dielen 15€ )

● Cmimi : 40€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes)
● Cmimi : 50€ dhomë për 2 persona (fjetje me mëngjes)
● Cmimi: 75€ dhomë për 3 persona (fjetje me mëngjes)

● Akomodimi në hotel me mëngjes
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë 10€ bileta kthyse

 Apartament për 4 persona : 100€ (fjetje me mëngjes) +10€ bileta kthyse për person
-----------------------------------------------------------------------------------
● Cmimi : 55€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes dhe darkë)
● Cmimi : 80€ dhomë për 2 persona me (fjetje me mëngjes dhe darkë)
● Cmimi: 120€ dhomë për 3 persona (fjetje me mëngjes dhe darkë)

●Akomodimi në hotel me mëngjes dhe darkë
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë + 10€ bileta kthyse

➡ Apartament për 4 persona : 160 € (fjetje me mëngjes dhe darkë) +10€ bileta kthyse për person
-----------------------------------------------------------------------------------
● Cmimi : 70€ dhomë për 1 person (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)
● Cmimi : 110€ dhomë për 2 persona (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)
● Cmimi: 165€ dhomë për tre persona (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)

●Akomodimi në hotel me mëngjes drekë dhe darkë
● Udhetimi Prishtinë –Dragash–Prishtinë + 10€ bileta kthyse

 Apartament për 4 persona : 220 € (fjetje me mëngjes drekë dhe darkë)

Agjenda:Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës për Brod - Dragash.. Arritja në Hotel Arxhena në ora 10:30. Pastaj nisja me teleferik në ora 10:45 për në zemër te maleve te Sharrit, aty ku je midis 2500-2600 metra. Ku ke mundësinë të shohesh disa nga majat me te larta në Maqedoni Kosovë dhe Shqipëri.Ne ora: 13:00 dreka, ku komoditeti dhe mikepritja tek Montain Resort Arxhena e ben akoma dhe më te bukur udhetimin.Ne ora: 15:30 nisja nga hoteli për vizitë qendrës tregtare Abi Çarshia.Ne ora: 18:00 nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 19:00.

☎️ Na kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook