Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Albatros - Ulqin

Oferta për Hotel Albatros - Ulqin

Akomodimi në  kategorinë A
➤ 3 ditë / 2 net .............95€ për person
➤ 5 ditë / 4 net ............175€ për person
➤ 7 ditë / 6 net ............255€ për person

Akomodimi në kategorinë B
➤ 3 ditë / 2 net .............85€ për person
➤ 5 ditë / 4 net ............155€ për person
➤ 7 ditë / 6 net ............225€ për person


‼ çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe 

në çmim përfshihet:
😘 transporti me autobus të Sharr Travel
💟 akomodimin në Hotel Albatros në Ulqin
🍉 mëngjesi dhe darka

👉 fëmijet deri në 3 vjet gratis

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook