Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Al-mar - Durrës

🏝 hoteli buzë detit

🌞 AL-MAR HOTEL - SHKËMBI I KAVAJËS 🌞

🌴 3 ditë / 2 net
✔45€ gjysëm pansion
✔51€ pansion i plotë

🌴 5 ditë / 4 net
✔75€ gjysëm pansion
✔87€ pansion i plotë

🌴 7 ditë / 6 net
105€ gjysëm pansion
123€ pansion i plotë

🌴 8 ditë / 7 net
120€ gjysëm pansion
✔141€ pansion i plotë

🌴 10 ditë / 9 net
✔150€ gjysëm pansion
✔177€ pansion i plotë

👉 Çmimi përfshinë 
 transportin 
 akomodimin në hotel me gjysëm pansion ose pansion të plotë
 çadra në plazh
📍 Çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, tërshe

📅 Nisje dhe kthim çdo ditë

🕑Nisjet organizohen në ora 06:30 dhe në 17:00
🕑Kthimi nga Durrësi në 09:00 dhe në 16:30

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook