Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Hotel Al-mar - Durrës

Hotel Al Mare

😍OFERTË FANTASTIKE/ HOTEL AL MARE😍

🌞 Oferta 3 ditë / 2 net ➱ 59€
🌞 Oferta 4 ditë / 3 net ➱ 81€
🌞 Oferta 5 ditë / 4 net ➱ 103€
🌞 Oferta 6 ditë / 5 net ➱ 125€

🚌 Nisjet dhe kthimet realizohen çdo ditë

Çmimi përfshinë:
 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
 Akomodimin në Al Mare- Shkëmbi i Kavajës
 Mëngjesi, dreka dhe darka
 Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimit

 Cmimet vlejnë deri m e datën 30 Qershor

 Rreth ofertave të hoteleve na kontaktoni në:
📲 044-049-038/610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017 

                                                  Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook