Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Himarë

Hotel Rapos

29 Prill - 31 Maj dhe 01 Shtator - 15 Tetor

Dhoma njëshe................................................................................................................... 65€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................75€
Dhoma treshe....................................................................................................................95€
Dhoma katërshe (familjare).....................................................................................125€
Ministerial Suite (2 pax)..............................................................................................155€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................................................185€
Presidential Suite (4 pax)...........................................................................................255€

01 Qershor 30 Qershor

Dhoma njëshe................................................................................................................... 95€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................105€
Dhoma treshe....................................................................................................................125€
Dhoma katërshe (familjare).....................................................................................175€
Ministerial Suite (2 pax)..............................................................................................195€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................................................225€
Presidential Suite (4 pax)...........................................................................................285€

01 Korrik - 14 Korrik

Dhoma njëshe...................................................................................................................115€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................125€
Dhoma treshe....................................................................................................................145€
Dhoma katërshe (familjare).....................................................................................205€
Ministerial Suite (2 pax)..............................................................................................215€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................................................245€
Presidential Suite (4 pax)...........................................................................................285€

15 Korrik - 20 Gusht

Dhoma njëshe...................................................................................................................160€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................165€
Dhoma treshe....................................................................................................................190€
Dhoma katërshe (familjare).....................................................................................265€
Ministerial Suite (2 pax)..............................................................................................230€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................................................285€
Presidential Suite (4 pax)...........................................................................................395€

21 Gusht - 31 Gusht

Dhoma njëshe...................................................................................................................140€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................145€
Dhoma treshe....................................................................................................................170€
Dhoma katërshe (familjare).....................................................................................245€
Ministerial Suite (2 pax)..............................................................................................205€
Diplomat Suite (4 pax).................................................................................................265€
Presidential Suite (4 pax)...........................................................................................355€

Në çmim përfshihet mëngjes, çadrat në plazhë si dhe në pishinë
Fëmijët 0-4 vjeç pa pagesë
Një shtrat ekstra për femijë 5-15 vjet +15
Një shtrat ekstra për të rritur +20

                                                         Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook