Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festo 28 Nëntorin në Vlorë, Sarandë&Kmsail

Festo 28 Nëntorin në Vlorë, Sarandë, Ksamil&Gjirokastra

👉Nisja me datë 28.11.2018 kthimi me datën 01.12.2018

😍 Akomodimi: Hotel Mediteran 4**** në Sarandë

🥗Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë

✔ Vizitohet: Vlora, Saranda, Ksamili, Butrinti, Syri i Kaltër, Gjirokastra.

☕ Gratis: Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

📌Çmimi: 80€ për person

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

 • Prishtinë ora 07:00, • Therandë ora 08:00, • Prizren ora 08:30, • Gjakovë ora 07:30, • Pejë ora 07:00, • Gjilan ora 05:00, • Ferizaj ora 06:00, • Mitrovicë ora 06:00, • Vushtrri ora 06:00

📌 Agjenda:


Dita e parë: Nisja të mërkurën. Vazhdimi i rrugës për në Sarandë (Ksamil), linja nga Gjirokastra. Pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. - Arritja në Vlorë rreth orës 13:00. -Vizitë qytetit të bukur të Vlorës deri në ora 15:00. Nisja për në Sarandë(kah Gjirokastra)- Akomodimi në Hotel Mediteran 4****. Darka në Hotel. Relaksim, Fjetje.


Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel në ora 09:00. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrintit për 2 orë. Pastaj vizitohet plazhi i Ksamilit. Kthimi në Hotel, relaksim në ambientet e hotelit. Darka në Hotel. Pasdita e lirë në qytetin e Sarandës. Fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel. Pas mengjesit, ditë e lirë në qytetin e bukur të Sarandës. Darka në hotel, relaksim dhe fjetje.

Dita e katërt: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim. Gjatë rrugës vizitë Syrit të Kaltër deri në ora 13:00. Vazhdimi i rrugës për në Gjirokastër, vizitë qytetit të bukur të Gjirokastrës deri në ora 16:00.  Nisja për kthim në Kosovë. Arritja rreth orës 23:00.

📩 Për info të tjera rreth rezervimeve:📲 044-049-038/610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017 ose na vizitoni në zyret tona:

🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,

🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,

🏡 Therandë, prapa stacionit të autobusëve

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook