Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festo 28 Nëntorin në Vlorë, Durrës&Krujë

Festo 28 Nëntorin në Vlorë, Durrës, Berat, Krujë&Tiranë

👉Vizitë në Vlorë, Durrës, Krujë, Berat, Tiranë & Dajt

• Nisja të mërkurën me 28.11.2018; kthimi të dielen 02.12.2018
• 5 ditë / 4 netë
• Akomodimi në Harmonia As Hotels 4****
• Mëngjesi dhe darka 
• Vizitohet: Vlora, Durrësi, Kruja, Berati, Tirana dhe Mali i Dajtit
• Cmimi: 95€ për person
• Nisjet e radhës: 28.11.2018

📌Agjenda:

☀Dita 1: Nisja nga Prishtina të mërkurën në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vazhdim I rrugës për Vlorë, qendrim ne qytetin e Vlorës deri në 16:00. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

☀Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

☀Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë në Malin e Dajtit (Teleferiku me pagesë individuale). Nisja për në qytetin e Tiranës, vizitë qytetit të bukur deri në ora 17:00. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

☀Dita 4: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Durrësit, qëndrim në Durrës deri në ora 15:00. Kthimi për darkë në hotel. Pasdite e lirë. Relaksim dhe fjetje.

☀Dita 5: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për në qytetin e vjetër të Krujës, vizitë Kalasë dhe Muzeut Kombëtar të Krujës ). Nisja për kthim në Kosovë në ora 14:00. Arritja rreth orës 18:00

📩 Për info të tjera rreth rezervimeve:📲 044-049-038/610015; 044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017 ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, mbrapa stacionit të autobusëve.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook