Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Vlorë/ Hotel Olympia

Festa e 28 Nëntorit në Vlorë, Sazan& Karaburun

Festa e 28 Nëntorit në Vlorë - Berat - Kanine 3 ditë 85€
► Nisja me datën: 26 Nëntor (E Shtunë), kthimi me 28 Nëntor (E Henë)
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë 
➩ Cmimi: 85€ për person (me mengjes + darke)

👉Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus super komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Hotel Olympia - Radhimë
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Agjenda:

Dita I : Darka.  Nisja nga Prishtina të Shtunen në ora 06:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave .  Vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00, vazhdimi i rrugës për në Hotel. Darka në hotel. Relaksim me muzikë në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita II :  Mëngjesi ne Hotel., pastaj vizite Kalase se Kanines, Vizitë Shtëpisë së Pavarësisë në Vlorë dhe shëtitje në shesh, kthimi për darkë në Hotel Olympia, pas darke muzike relaksim fjetje.

Dita III : Mëngjesi ne Olympia.  FESTA E FLAMURIT sipas programit te Vlores. Pastaj nisja për vizitë në Manastiri i Zvërnecit në Vlorë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.para mbërritjes.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook