Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Ulqin, Budva& Kotorr

Festa e 28 Nëntorit në Ulqin, Budva& Kotorr

➩ Nisja e radhës: 28.11.2019 (e ejte); kthimi 01.12.2019 (e diel)
➩ Qëndrimi: 4 ditë | 3 net
➩ Cmimi: 85€ për person

Cmimi përfshinë:
✔ Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Ulqin - Prishtinë
✔ Akomodimin në Hotel Continental - Ulqin, me mëngjes dhe darkë
✔ Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin, Shkodër

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 6:30 (stacion)
• Therandë ora 7:10 (stacion)
• Prizren ora 7:45 (stacion)
• Gjakovë ora 7:00 (stacion)
• Pejë ora 6:00 (stacion)
• Decan 6:30 (te rrethi)
• Gjilan ora 5:00 (stacion)
• Ferizaj ora 5:30 (te hip Ptrol- Bibaj)
• Mitrovicë ora 5:30 (stacion)
• Vushtrri ora 5:30 (te restoran Holiday)


Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nga Theranda në 07:10, nga Prizreni në 07:45. Vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 15:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë, shëtitje qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Darka në hotel,. Muzikë live. Relaksim dhe fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë Budvës, gjatë rrugës ndalesë në St. Stefan për fotografi (nga rruga lart). Pastaj vizitë Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr. Kthimi për darkë në hotel. Muzikë me DJ hyrja gratis në diskotekë. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në hotel. Pastaj vizitë Bunës. Vazhdimi i rrugës për kthimi në hotel. Darka në hotel. Muzikë me DJ hyrja gratis në diskotekë. Relaksim, fjetje.

Dita 4: Mëngjesi në hotel, lirimi i hotelit ne ora 11:30. Vazhdimi i rrugës për në Prishtinë. Vizitë qytetit të Shkodrës. Vazhdimi i rrugës, arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

                                                       Përjeto kënaqësin me ''Sharr Travel''

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook