Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Festa e 28 Nëntorit në Strugë, Ohër& Pogradec

Festa e 28 Nëntorit në Strugë, Ohër& Pogradec

Festa e 28 Nëntorit në Pogradec, Strugë, Ohër & Korçë - 3 ditë 65€/për person
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë 
➩ Cmimi: 65€ për person (me mengjes + darke)

► Nisja me datën: 26 Nëntor (E Shtunë), kthimi me 28 Nëntor (E Henë)

👉Çmimi përfshinë:
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

Vizitohet: #Pogradec, #Strugë, #Ohër #Tiranë, #Voskopoja, #Korçë & #Elbasani

Dita I :  Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Strugës, Ohrit, Shën Naum. Relaksim tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Akomodimi në Hotel.  Darka në Hotel.  Shetije në qytetin Pogradecit.

Dita 2 : Mengjesi në hotel, pastaj vizitë qytetit vjetër të Voskopojës e Korçës, vizitë mësënjëtores së parë shqipe• Darka në Hotel, pas darkës muzikë live në hotel.

Dita 3 :  Mëngjesi në hotel. Pastaj vizitë qytetit të Elbasanit. Nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.


☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook