Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Durrës

28 Nëntori në Durrës, Vlorë& Berat

Shijoni Festat e Nëntorit në Durrës, Vlorë, Berat - 3 ditë 65€/për person


Çmimi përfshinë:
Transportin me autobus komod të Sharr Travel
Akomodimin në Hotel Bonita ne Durres
2 Mëngjese dhe 2 Darka
Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit

➱ Vizitë në Durrës, Vlorë, BERAT


Nisja me datën: 27 Nëntor (e shtune), kthimi me 29 Nëntor (e henë)

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:40 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

AGJENDA:

Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita II: Mëngjesi dhe Darka Mëngjesi në hotel . Vizitë qytetit të bukur të Vlorës, ndales për kafe dhe vizitë qytetit. Kthimi për darkë në Hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita III : Mëngjesi  në hotel , 11:00 nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit deri ora 15:00! Nisja për Kosovë.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook