Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Vikendi në Durrës& Berat

Oferta e fundjavës në Durrës & Berat // Fafa Premium& SPA, Mali i Robit  2 netë, 3 ditë, vetëm 98€ për person

►Nisja me datën: 20 Tetor (E Premte), kthimi me 22 Tetor (E Diele )

çmim përfshihet: ⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣
• Transportin me autobus komod të Sharr Travel
• Akomodimin në Fafa Premium & Spa
• 2 mëngjese dhe 2 darka
• Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
• Shëtitjet në Durrës, Berat

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda:

Dita I : Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Fafa Premium & Spa, Mali i Robit . Pasdite e lirë. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita II : • Mëngjesi në Fafa Premium & Spa, Golem. Nisja për vizitë qytetit të Një mbi Një dritareve të Beratit. Vazhdin i rrugës për në hotel. Darka në hotel, Relaksim, fjetje.

Dita III : Mëngjesi në hotel. Vazhdimi i rrugës për në Kosovë. Arritja në Kosovë rreth orës 22:00.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook