Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Hotel Horizont Durrës

01 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator  – 30 Shtator

Dhoma dyshe standarte HB........................................................................................... 30€
Dhoma dyshe superiore HB............................................................................................32€
Junior Suita HB.......................................................................................................................37€

01 Korrik – 31 Gusht

Dhoma dyshe standarte FB............................................................................................ 44€
Dhoma dyshe superiore FB..............................................................................................47€
Junior Suita FB......................................................................................................................50€

Cmimet janë për person
Personi i tretë në dhomë – 20%
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Dreka +8€ per person
( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Sun Hotel

01 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator – 30 Shtator

Dhoma dyshe me pamje nga parku ............................................................................... 25€
Dhoma dyshe me pamje nga deti ....................................................................................28€

01 Korrik  – 31 Gusht
Dhoma dyshe me pamje nga parku ............................................................................... 32€
Dhoma dyshe me pamje nga deti ....................................................................................35€

 

Çmimet jane per person me mengjes dhe darke
Personi i tretë në dhomë – 20%
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Dreka +8€ per person

( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Hotel Aragota Durrës

01 Qershor -  30 Shtator

Dhoma dyshe e vogël.............................................................................. 70
Dhoma njëshe.......................................................................................75€
Dhoma dyshe standarde.....................................................................................80€
Deluxe dhoma dyshe me pamje nga deti........................................................95€
Junior Siuta me pamje nga deti...................................................125€
Suita me pamje nga deti...........................................................155€

Në çmim përfshihet mëngjesi
Për Half Board +10€ për person
Fëmijët deri në 6 vjet gratis

Hotel Edart Durrës

01 Qershor -  30 Qershor dhe 01 Shtator -  30 Shtator

Dhoma njëshe..................................................................................................... 50€
Dhoma dyshe......................................................................................................55€
Dhoma treshe ....................................................................................................60€

01 Korrik -  30 Gusht

Dhoma njëshe..................................................................................................... 70€
Dhoma dyshe......................................................................................................75€
Dhoma treshe ....................................................................................................85€

Në çmim përfshihet mëngjesi
Për Half Board +8€ për person, për Full Board +15€ për person
Fëmijët deri në 5 vjeç gratis, 5-11 vjeç 50%

Hotel Dyrrah Durrës

01 Maj - 01 Qershor dhe 15 Shtator - 30 Shtator

Dhoma njëshe...................................................................................... 45€
Dhoma dyshe standarde.................................................................50€
Dhoma treshe.......................................................................................60€

01 Qershor - 30 Qershor dhe 01 Shtator - 14 Shtator

Dhoma njëshe.................................................................................... 55€
Dhoma dyshe standarde..............................................................60€
Dhoma treshe.....................................................................................65€

01 Korrik -  31 Gusht

Dhoma njëshe................................................................................... 55€
Dhoma dyshe standarde.............................................................75€
Dhoma treshe.....................................................................................85€

Në çmim përfshihet mëngjesi
Për Half Board +8€ për person
Fëmijët deri në 4 vjeç gratis

Hotel Tropikal Resort Durrës

01 Maj - 14 Qershor dhe 16 Shtator 30 Shtator

Dhoma njëshe.............................................................................................................. 65€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................65€
Dhoma njëshe superiore..................................................................................................75€
Dhoma njëshe superiore me pamje nga deti..........................................................85€
Dhoma dyshe superiore...............................................................................................75€
Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti........................................................85€
Suita.........................................................................................................................................115€
Suita me pamje nga deti............................................................................................135€

15 Qershor - 14 Korrik dhe 29 Gusht - 15 Shtator

Dhoma njëshe.............................................................................................................. 85€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................85€
Dhoma njëshe superiore..................................................................................................95€
Dhoma njëshe superiore me pamje nga deti..........................................................105€
Dhoma dyshe superiore...............................................................................................95€
Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti........................................................105€
Suita.........................................................................................................................................135€
Suita me pamje nga deti............................................................................................155€

15 Korrik - 28 Gusht

Dhoma njëshe.............................................................................................................. 95€
Dhoma dyshe.....................................................................................................................95€
Dhoma njëshe superiore.................................................................................................125€
Dhoma njëshe superiore me pamje nga deti..........................................................135€
Dhoma dyshe superiore...............................................................................................125€
Dhoma dyshe superiore me pamje nga deti........................................................135€
Suita.........................................................................................................................................205€
Suita me pamje nga deti............................................................................................225€

Në çmim përfshihet mëngjesi
Fëmijet deri në 15 vjet paguajnë +20€ për shtrat shtesë

Harmonia Hotel As

 Një hotel I ri I cili gjendet buzë detit, tek Shkëmbi I Kajavës. Hoteli ka një ambient të bukur e të ngrohtë. Harmonia Hotels njihet për shërbim shumë cilësor. Në Hotel gjeni të gjitha shërbimet që ju kërkoni si psh : Plazhi privat, restoranti me ushqim cilësor, wi-fi, telefon në secilën dhomë, televizor, air condition etj.Zgjedhni Harmonia As Hotel për të kaluar pushimet tuaja dhe do të kaloni kohë të pahareshme.

01 Qershor – 30 Qershor dhe 01 Shtator  – 30 Shtator
Dhoma dyshe me pamje nga parku ............................................................................... 34€
Dhoma dyshe me pamje nga deti.................................................................37€
Dhoma dyshe superiore  me pamje nga deti.....................................................................................37€
Dhoma dyshe superiore me me pamje nga deti................................................................40€

01 Korrik – 31 Gusht
Dhoma dyshe me pamje nga parku ............................................................................... 40€
Dhoma dyshe superiore me pamje nga parku..................................................................43€
Dhoma dyshe me pamje nga deti.....................................................................................43€
Dhoma dyshe superiore me me pamje nga deti................................................................46€

Çmimet jane per person me mengjes dhe darke ,
Personi i tretë në dhomë – 20%
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
Dreka +10€ per person
( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Hotel Al Mare - Shkëmbi i Kavajës

15 Korrik - 25 Korrik

Cmimi për person gjysem pansion....................................................................................24

Cmimi për person me pansion të plotë..........................................................................28€

25 Korrik

Cmimi për person gjysem pansion....................................................................................30

Cmimi për person me pansion të plotë..........................................................................35€

01 Shtator

Cmimi për person me mëngjes..........................................................................................15

Në cmim përfshihet mëngjesi, dreka dhe darka
Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimit

Hotel Ibiza - Shkëmbi i Kavajës

01 Qershor - 30 Qershor dhe 01 Shtator - 30 Shtator  HB

Dhoma dyshe standarde me ballkon................................................................................................. 28€

01 Korrik - 31 Gusht     AL

Dhoma dyshe standarde me ballkon................................................................................................. 40€

Çmimet jane per person
Personi i tretë në dhomë – 20%
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm

( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%)

Hotel Belconti - Shkëmbi i Kavajës

Hotel Bel Conti ne Durres ndodhet 8 km nga qyteti I Durresit , te Shkembi I Kavajes. Restorani I hotelit ofron kuzhine shqiptare tradicionale si dhe ate te huaj. Sherbimet ne dhome, Ngrohje qendrore, Kondicioner, Minibar, TV, Kasaforte, Wifi

21 Maj - 20 Qershor dhe 05 Shtator - 30 Shtator


Dhoma njëshe................................................................................. 45€
Dhoma dyshe ekonomike........................................................55€
Dhoma dyshe side sea view...................................................60€
Dhoma dyshe sea view.............................................................63€
Dhoma treshe.................................................................................75€
Dhoma katërshe...........................................................................80€

21 Qershor - 04 Shtator

Dhoma njëshe.................................................................................67€
Dhoma dyshe ekonomike........................................................72€
Dhoma dyshe side sea view...................................................78€
Dhoma dyshe sea view.............................................................83€
Dhoma treshe.................................................................................94€
Dhoma katërshe...........................................................................99€

Në çmim përfshihet mëngjesi, çadrat në plazh
Fëmijët deri në moshën 0-3 vjet pa pagesë
HB +13€ për person, FB +23€ për person

Hotel Akileda - Shkëmbi i Kavajës


 01 Qershor  – 30 Qershor  dhe 01 Shtator – 30 Shtator 

Dhoma dyshe me pamje nga parku HB............................................................................... 27€
Dhoma dyshe me pamje nga deti HB....................................................................................29€

01 Korrik – 31 Gusht
Dhoma dyshe me pamje nga parku ALL ............................................................................. 39€
Dhoma dyshe me pamje nga deti ALL ....................................................................................41€

Çmimet jane per person
Personi i tretë në dhomë – 20%
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë
Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm
( Per Qershor deri ne Shtator nese qendrohet me pak se 5 nete paguhet +20%

Hotel Grand Golem

05 - 20 Korrik dhe 20 - 30 Gusht

                                                           BB                 HB              FB

Dhoma dyshe........................................40€......................51€.................62€
Dhoma treshe........................................50€......................67€.................83€
Dhoma katërshe...................................60€......................82€................104€

20 Korrik - 20 Gusht

                                                           BB                 HB              FB

Dhoma dyshe........................................44€......................56€.................68€
Dhoma treshe........................................54€......................72€.................90€
Dhoma katërshe...................................64€......................86€................108€

Hotel Supreme & SPA Qerret

01 Qershor 10 Korrik

Dhomë njëshe.............................................................................. 80€
Dhomë dyshe.................................................................................90€
Dhomë treshe...............................................................................125€
Dhomë katërshe..........................................................................145€

11 Korrik - 31 Gusht

Dhomë njëshe............................................................................... 115€
Dhomë dyshe.................................................................................125€
Dhomë treshe................................................................................145€
Dhomë katërshe...........................................................................165€

Në çmim përfshihet mëngjesi dhe çadrat në pishinë dhe plazh
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë, 6-12 vjeç 50%
HB +10€ për person
FB +17€ për person

                                               Përjeto kënaqësinë me '' Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook