Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Grand Blue Fafa Resort

PRILL - 20 MAJ

SUPER OFERTË GRAND BLUE FAFA & SPA 5* 

SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli, Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli

14 Maj - 19 Maj

Bed Breakfast (Akomodim + Mengjes + Spa)
1 nate - 41 euro/pax/nata
2 net - 37 euro/pax/nata
3 net - 35 euro/pax/nata

Half board (Akomodim + Mengjes + Darke + Spa)
1 nate - 48euro/pax/nata
2 net - 43euro/pax/nata
3 net - 38 euro/pax/nata

Ne oferte perfshihet :

Akomodim ne Double Deluxe Room
Dhome me pamje anesore nga Deti
Mengjesi & Darka
Pije gjate vakteve
SPA Center : Pishine e brendshme, Jacuzzi, Hammam, Sauna, Banjo Avulli,
Dhome Relaxi me Kripe, Dush Emocional, Dush Akulli
Animatore te dedikuar per femijet

16 Maj - 31 Qershor

Per person All Inclusive...........................................................................63€

Korrik

Per person All Inclusive...........................................................................82€

Gusht

Per person All Inclusive...........................................................................82€

Shtator

Per person All Inclusive...........................................................................65€

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Dhoma njeshe +70%

Minimumi i qendrimmit 4 net

Hotel Aqua Fafa - Golem

Qershor

All Inclusive .................................................................................................63€ 

Korrik

All Inclusive .................................................................................................75€ 

Gusht

All Inclusive .................................................................................................80€ 

Shtator

All Inclusive .................................................................................................65€ 

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Minimumi i qendrimmit 4 net

Hotel Luna Fafa -  Golem

01 - 31 Qershor

Per person All Inclusive...........................................................................63€

Korrik

Per person All Inclusive...........................................................................82€

Gusht

Per person All Inclusive...........................................................................82€

Shtator

Per person All Inclusive...........................................................................65€

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Dhoma njeshe +70%

Minimumi i qendrimmit 4 net

Fafa Premium - Golem

Prill- 04 Maj

Dhomat standarde

Fjetja me mëngjes dhe darkë.............................................................39€

Dhomat me jacuzzi

Fjetja me mëngjes ...................................................................................45€ 
Fjetja me mëngjes dhe darkë.............................................................55€

04 Maj - 20 Maj

Fjetja me mëngjes ....................................................................................35€

Fjetja me mëngjes dhe darkë ............................................................42€

Qershor

All Inclusive .................................................................................................58€ 

Korrik

All Inclusive .................................................................................................72€ 

Gusht

All Inclusive .................................................................................................72€ 

Shtator

All Inclusive .................................................................................................62€ 

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Minimumi i qendrimmit 4 net

Fafa Beach Hotel & Apartments

Qershor

All Inclusive .................................................................................................58€ 

Korrik

All Inclusive .................................................................................................66€ 

Gusht

All Inclusive .................................................................................................70€ 

Shtator

All Inclusive .................................................................................................60€ 

Femija 1-re : 0-5.9 falas (femija i pare i lindur)
Femija 1-re: 6-11.9  50% ulje (femija i pare i lindur)

Femija 2-te : 0-2.9 – Falas (femija i dyte i lindur)
Femija 2-te: 3-11.9 50% ulje (femija i dyte i lindur)

Minimumi i qendrimmit 4 net

Hotel Bonita

01 Prill - 10 Prill

Fjetja me mëngjes.............................................................20€
Fjetja me mëngjes dhe darkë......................................25€

11 Prill - 31 Maj

Fjetja me mëngjes.............................................................30€
Fjetja me mëngjes dhe darkë.....................................40€
All Inclusive..........................................................................55€
Single Room BB.................................................................50€
Single Room HB................................................................60€

01-30 Qershor - 01- 30 Shtator 

Fjetja me mëngjes.............................................................35€
Fjetja me mëngjes dhe darkë.....................................50€
All Inclusive..........................................................................60€
Single Room.........................................................................60€
Single Room HB.................................................................75€

01 Korrik - 31 Gusht 

Fjetja me mëngjes.............................................................45€
Fjetja me mëngjes dhe darkë.....................................60€
All Inclusive..........................................................................75€
Single Room BB.................................................................75€
Single Room HB.................................................................90€

Cmimet janë për person
Fëmijët 0-5.99 vjeç pa pagesë, fëmija i dytë 0-5.99 me -70% zbritje
Fëmijët  6-11.99 - 50% zbritje
Parkingu, pishina, çadrat në plazh dhe wi-fi janë në çmim

Check in 14:30; Check Out 10:00

Hotel Fllad - Golem

01 Maj - 31 Maj

Oferta 1: Akomodim + Mengjes + Darkë

𝟏 𝐧𝐚𝐭𝐞 – 40 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/nata
𝟐 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 37 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/nata
𝟑 𝐧𝐞𝐭𝐞 – 35 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/nata

26 Maj -

All inclusive - 60 𝐞𝐮𝐫𝐨/𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧/nata

Të përfshira në cmim:
➤Akomodimi Fllad Resort & Spa, Pishat e Buta
➤Mengjesi & Darka
➤Perdorimi falas i Pishinave Verore

➤Perdorimi falas i peshqirëve për plazh
➤Miniclub per femijet + Muzike & Animacion
➤Parkim Falas & Wi-Fi.

Qershor - Shtator

Dhoma me pamje anësore nga deti (All Inclusive)..................................60
Dhoma me pamje nga deti (All Inclusive).....................................................65€

Korrik - Gusht

Dhoma me pamje anësore nga deti  (All Inclusive)..................................70€
Dhoma me pamje nga deti  (All Inclusive).....................................................75€

Femijet 0 - 5.99 - free, i dyti 20€- Femijet 6 - 11.99, me 50%, pavaresisht numerit te femijve midis kesaj moshe

Hotel Henry Resort& Spa

Prill

1 natë - 47 euro personi/ nata
2 netë - 43 euro personi/ nata
3 netë qëndrimi - 40 euro personi/ nata

Të përfshira në çmim:
Akomodimi
Mëngjesi & Darka
Aksesi në SPA

Cmimet për fëmijë 0-5.99 gratis
Cmimet për fëmijë 6-11.99 vjeç 50% zbritje

Hotel Royal G - Durrës

Prill- 02 Maj

Cmimi për person me mëngjes dhe darke................................................40€

03 - 31 Maj

Cmimi për person me mëngjes dhe darke................................................45€
Cmimi për person me mëngjes .......................................................................35€

Në çmim përfshihet edhe :

Qendra SPA (Jacuzzi, Sauna, Pishine e brendëshme, fitnes, dhoma me kripë dhe Hammam)
Parkimi dhe Wi-Fi

Fëmijët 0 - 4 vjeç gratis, femija i dytë 0-4 vjeç paguan gjysëm çmimi 50%
5-11 vjeç 50% zbritje
Fëmijët 12 vjeç dhe mbi 12 vjeç paguajnë cmim të plotë

Hotel Premium Beach - Golem

Shkurt - Mars

Cmimi për person.. ................................................46€

Në Çmim përfshihet:

• Mëngjesi dhe Darka
• Muzik Live
• Shërbimet e qëndrës SPA
• Pishinat e brendshme
• Fitness
• Sauna
• Dhome Relaxi
• Hammam, Jacuzzi, Parking, Wi-Fi

Fëmijët 0 - 6 vjeç gratis
6-12 vjeç 50% zbritje

Hotel Prestige

01 - 31 Maj

Cmimi për person me mëngjes dhe darke (1-2 net).............................45€
Cmimi për person me mëngjes dhe darke (mbi 2 net).......................43€

01 - 20 Qershor

Cmimi për person All Inclusive.......................................................................60€

21 - 30 Qershor

Cmimi për person All Inclusive.......................................................................65€

01 - 31 Korrik

Cmimi për person All Inclusive.......................................................................95€

01 - 31 Gusht

Cmimi për person All Inclusive.....................................................................105€

01 - 15 Shtator 

Cmimi për person All Inclusive......................................................................95€

Fëmijët 0-4.99 pa pagesë, 5-11.99 vjeç -50%


Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook