Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Durrës

Grand Blue Fafa

 4 ditë / 3 net ➤ 162€
 5 ditë / 4 net ➤ 216€
⛱ 6 ditë / 5 net ➤ 270€

 çmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe
 plus 10€ bileta kthyese

👉oferta përfshinë:
akomodimin në Hotel Grand Blue Fafa 5* - Shkëmbi i Kavajës
 all Inclusive
 përdorimin e pishinës
 kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

👨‍👩‍👧‍👦 Fëmijët 0-5.99 gratis , 6-11.99 50%
Oferta valide deri me datën 30 Korrik

HOTEL BONITA

➤ 46€ All Inclusive (Mëngjes, Drek, Darkë), Live Music, , Beach & Pool par

Cmimet janë për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe plus 10€ bileta kthyese

Oferta përfshinë: akomodimin në Hotel BONITA 5* - Durrës all Inclusive

Mëngjes, Drek, Darkë

Pije vendore pa kufi (Nga ora 10:00 - 22:00)

Snack time 16:30 deri 17:30

 Përdorimin e pishinës shërbimet tjera me rastin e udhëtimit

Nisjet dhe kthimet realizohen çdo ditë

Fëmijët nga 0-5.99 vjeç gratis Fëmijët 6-11.99 vjeç 50%

-------------------------------------------------------------------------------------------

2 ditë / 1 net............35€

3 ditë / 2 net............70€

4 ditë / 3 net............105€

5 ditë/ 4 net.............140€

6 ditë / 5 net............175€

Çmimi përfshinë: Akomodimin në Hotel Bonita

Mëngjesi dhe darka Pishina

Çadrat ne plazh

Pijet, dhe shërbimet e tjera me rastin e udhëtimit

Nisjet dhe kthimet realizohen çdo ditë

Fëmijët nga 0-5.99 vjeç gratis Fëmijët 6-11.99 vjeç 50% 

Personi i tretë në dhomë 20% zbritje

Plus bileta kthyese 10€ për person

Cmimet janë valide deri me 31 Korrik

Cmimet janë për person në dhomë dyshe, treshe dhe katërshe

Hotel Harmonia As

 

🍵 Mëngjesin dhe darkën

➡35 euro për person në dhomë dyshe 

Personi i tretë në dhomë – 20%

Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë

Fëmijët 6-12 vjeç -50% (me dy prindër ) , - 30% (me një prind) dhe -30% dy fëmijë vetëm

Dreka +8€ per person

Oferta valide deri me 31.07.2020

Shpejt, Sigurt dhe Këndshëm.   

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook