Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Dhërmi

Hotel Royal Blue

Qershor
Dhomë dyshe....................................................................................................50€
Dhomë treshe.......... ........................................................................................55€

01 - 20 Korrik
Dhomë dyshe....................................................................................................65€
Dhomë treshe.......... ........................................................................................70€

20 - 31 Korrik
Dhomë dyshe....................................................................................................75€
Dhomë treshe...................................................................................................80€

Gusht
Dhomë dyshe....................................................................................................90
Dhomë treshe.......... ........................................................................................95

Shtator
Dhomë dyshe....................................................................................................50
Dhomë treshe.......... ........................................................................................55

Në çmim përfshihet mëngjesi
Fëmijët 0-6 vjeç pa pagesë

Hotel Sarajet e Pashait

Maj, Qershor, Shtator dhe Tetor

Dhoma dyshe pa ballkon me pamje nga pishina..................................................... 60€
Dhoma dyshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti.....................................65€
Dhomë trshe me ballkon kati i parë me pamje nga pishina...............................70€
Dhomë treshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti....................................75€
Dhomë katërshe me ballkon kati i parë me pamje nga pishina.....................70€
Dhomë katërshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti............................75€
Suita familjare..........................................................................................................................100€

Korrik dhe Gusht

Dhoma dyshe pa ballkon me pamje nga pishina................................................... 100€
Dhoma dyshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti...................................110€
Dhomë trshe me ballkon kati i parë me pamje nga pishina.............................110€
Dhomë trshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti....................................115€
Dhomë katërshe me ballkon kati i parë me pamje nga pishina....................115€
Dhomë katërshe me ballkon kati i dytë me pamje nga deti............................120€
Suita familjare............................................................................................................................120€

Në çmim është i përfshirë mëngjesi, çadrat në pishinë dhe në plazhë

Hotel Elysium

07 Qershor - 11 Korrik
Twin room (2)...................................................................75€
Standart room (2+1).....................................................85€
Corner room (2+1).........................................................85€
Superior room (2+2).....................................................95€
Deluxe room (2+2).....................................................115€


12 Korrik - 25Gusht
Twin room (2)...................................................................115€
Standart room (2+1).....................................................125€
Corner room (2+1).........................................................125€
Superior room (2+2).....................................................145€
Deluxe room (2+2).......................................................165€

26 Gusht - 15 Shtator
Twin room (2)...................................................................65€
Standart room (2+1).....................................................75€
Corner room (2+1).........................................................75€
Superior room (2+2).....................................................85€
Deluxe room (2+2).......................................................100€

Në çmim është i përfshirë mëngjesi

Hotel Ionian

Qershor
Dhoma dyshe ....................................................................................................... 50€
Dhoma treshe....................................................................................................... 60 €
Dhoma katërshe...................................................................................................70 €
Suita.............................................................................................................................85 €

01 - 20 Korrik
Dhoma dyshe ....................................................................................................... 75€
Dhoma treshe....................................................................................................... 90 €
Dhoma katërshe...................................................................................................95 €
Suita............................................................................................................................125 €

20 Korrik - 31 Gusht
Dhoma dyshe ....................................................................................................... 85€
Dhoma treshe.......................................................................................................110 €
Dhoma katërshe..................................................................................................115 €
Suita............................................................................................................................140 €

Në çmim përfshihet mëngjesi  

                                                    Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel'' 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook