Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Budva

Hotel Bracera - Budva

01 - 31 Tetor

Fjetja me mëngjes dhe darkë..........................45
Fjetja me mëngjes.................................................39

Në çmim përfshihet:
• Mëngjesi dhe darka
• Përdorimi i pishinës të brendshme, Sauna dhe Turkish bath
• Parkingu

Cmimet janë për person

Në çmim nuk përfshihet taksa 1.5€ për person për ditë

Hotel Avala Resort& Villas

01 - 31 Tetor

Dhomë dyshe .......................................90

Në çmim përfshihet:
• Mëngjesi dhe darka 
• Përdorimi i pishinës të brendshme, Sauna, fitness dhe Turkish bath
• Parkingu (vendet e limituara)
• Wi-Fi

Në çmim nuk përfshihet taksa 1.5€ për person për ditë
Dy fëmijë deri në 12 vjeç gratis

Hotel  Mediteran - Budva

01 - 31 Tetor

Fjetja me mëngjes dhe darkë..........................79
Fjetja me mëngjes.................................................69

Në çmim përfshihet:
• Parkingu

Dy fëmijë deri në 12 vjeç gratis (kur janë me dy prindër)
Në çmim nuk përfshihet taksa 1.5€ për person përditë

Hotel Iberostar - Budva

04 - 26 Tetor

Dhomë dauble për person All Inclusive ...........................47€ 
1 Fëmijë 2-6 vjeç gratis ose 1 fëmijë 7-14 vjeç 80% zbritje

Family: 52€  për person All Inclusive
Fëmijët 2-6 vjeç me 80% zbritje, 1 fëmijët 7-14 vjeç 50% zbritje

Double side sea view: 58€ për person All Inclusive 

Double sea view: 60€ për person All Inclusive 
1 Fëmijë 2-6 vjeç gratis ose 1 fëmijë 7-14 vjeç 80% zbrtije

Infant (janë gratis me kërkese për baby coat)

Në çmim nuk përfshihet taksa 1.5€  për person për ditë

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 


Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook