Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Banja e Elbasanit

OFERTË SPECIALE ME ÇMIME FANTASTIKE NË
BANJËN E ELBASANIT

OFERTA 6 DITË / 5 NETË ➱   70€ PËR PERSON
OFERTA 8 DITË / 7 NETË  ➱  90€ PËR PERSON
OFERTA 10 DITË / 9 NETË  ➱ 110€ PËR PERSON
Nisjet organizohen nga Prishtina, Theranda, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Ferizaji, Vushtrrija

Çmimi përfshinë:

✔ Transportin Prishtinë - Elbasan - Prishtinë me autobus komod të Sharr Travel
✔ Akomodimin në Hotel
✔ Mëngjesin, drekën, darkën
✔ Shërbimin mjekësor në hotel
✔ Banjon termale - shëruese

- Ujërat minerale kurative natyrore ose llixhat njihen prej shume kohesh dhe jane pjese e masave qe duhet marre njeriu per mbrojtjen nga semundjet si dhe mjekimin e tyre

Rekomandohet për:
- Sëmundjet reumatizmale
- Dëmtimet e nervave periferike si shiatiku, dhimjet e belit etj
- Uljen e tensionit të gjakut 180/90mmHg e poshtë.
- Sëmundjet  gjinekologjike
- Sëmundjet e ndryshme të lëkurës
- Plagët pas operacioneve, djegjeve, thyerjeve të kockave
- Lehtësimin e punës së zemrës
- Ripërtritjen e indeve dhe rritjen e volumit muskular
- Fuqizimin e sistemit nervor
- Stërvitjen e organizimit në tërësi


Nisjet dhe kthimet organizohen çdo të hëne, të mërkure dhe të premte
Nisja nga Prishtina në ora 06:30 (stacion)
Nisja nga Theranda në ora 07:15 (stacion)
Nisja nga Prizreni në ora 07:45 (stacion)
Nisja nga Gjilani në ora 05:00 (stacion)
Nisja nga Mitrovica në ora 05:00 (stacion)
Nisja nga Ferizaji në ora 05:40 (te market Eli-Ab)
Nisja nga Vushtrrija në ora 05:30 (te Restoran Holiday)


Kthimi nga Elbasani në ora 15:00


Për rezervime kontaktoni në numrat: 044/049/038 - 610015;  044/542029; 049/344260; 038/610016; 038/610017

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook