Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Autobusa me qera

Merrni autobus me qera

Në qoftëse ju apo agjencia juaj keni nevojë për autobus apo minibus për ndonjë udhëtim të caktuar, për arsye personale, turistike etj, atëherë ju mund të drejtoheni tek Sharr Travel dhe të merrni autobus me qira.Për çdo kërkesë tuaj ju lutemi të na kontaktoni në numrat tanë ose të na shkruani në email-in [email protected]  ose përmes faqes kontaktuese dhe do të informoheni për detaje të tjera.

Tipi: Setra 417 HDH Euro 5

Viti: 2009
Ulëset: 62+2
Autobusi posedon: TV, klimë, DVD, aparat për kafe, ulëse komode 

 

Tipi: Setra 431 DT

Viti: 2007
Ulëset: 80+2
 Autobusi posedon: TV, klimë, mbushës të telefonave, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode

Tipi: Setra 431 DT

Viti: 2007
Ulëset: 80+2
Autobusi posedon: TV, klimë, mbushës të telefonave, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode

Setra 417 HDH

Viti:2007
Ulëset: 62+2
Autobusi posedon: TV, klimë, mbushës të telefonave, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode

Tipi: Setra 416 HDH

Viti: 2006
Ulëset: 55+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, aparat per kafe, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra 417 GTHD

Viti: 2006
Ulëset: 61+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra S 417 GTHD

Viti: 2006
Ulëset: 63+2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj 

Tipi: Setra  416 GTHD

Viti: 2005
Ulëset: 59 + 2
Autobusi posedon: TV, klimë, wi-fi, wc, ulëse komode etj. 

Tipi: Setra 415 GTHD

Viti: 2004
Ulëset: 53
Autobusi posedon TV, klimë, wi-fi, wc, aparat të kafes, ulëse komode etj.

 

Tipi: Setra 417 GTHD

Viti: 2005
Ulëset: 61+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj

Tipi: Travego 
Viti: 2002
Ulëset: 51+2 
Autobusi posedon TV, Klime, ulese komode, wi-fi, wc, aparat për kafe etj

Tipi: Setra 517 HD 
Viti: 2013
Ulëset: 57+2 
Autobusi posedon:  TV, dvd, klime, ulese komode lëvizëse  me mbështetës, wi-fi, aparat për kafe, mbushës për telefon 220w, bagazh të mjaftueshëm,  wc etj.

 

Tipi: Sprinter 519
Viti: 2012
Ulëset: 18
Minibusi posedon: frigorifer, ulëse lëvizëse. klimë, bagazh të mjaftueshëm, tv, dvd
ASB, ESP,  Retarder
 

Tipi: Setra 517 HD 
Viti: 2013
Ulëset: 57+2 
Autobusi posedon:  TV, dvd, klime, ulese komode lëvizëse, wi-fi, aparat për kafe, mbushës për telefon 220w, bagazh të mjaftueshëm,  wc etj.

 

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook