Hyrja në sistemin e ri të rezervimeve
Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel:  (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel:  (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Arazhmane turistike

Arazhmane turistike

Rezervoni pushimet me Sharr Travel. Pushimet familjare apo me shoqëri janë shansi më i mirë për të shpenzuar kohën e planifikuar për pushime. Me Sharr Travel ju mund të planifikoni pushimin tuaj me kohë duke përfituar nga ofertat e ndryshme për Early Booking. Bregdeti turk mbetet atraktiv duke përfshirë Antalya, Alanya, Belek, Kemer si dhe Shqiperi, Mali i zi, Maqedoni, Kroaci - cilindo nga destinacionet qe ju kerkoni ne do t’iu asistojme.

Në shumicën e hoteleve ekzistojnë mundësi pafund që fëmijët të argëtohen si: pishina me rrëshqitëse, akuapark, miniklube, skuadra animimi që do t’iu mbajnë të angazhuar gjatë gjithë ditës. Po ashtu në resortet që Sharr Travel promovon do të gjeni plazhe me ujë dhe rërë të pastër. Klikoni këtu për të parë disa nga resortet familjare më të preferuara! 

Rezervoni pushimet verore në rivierat më të mira në shtetet si:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME Durrës ME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook