Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Al-Mar Hotel - Durrës

Al-Mar Hotel - Durrës

➩ 4 ditë / 3 net
✔ 70€

➩ 5 ditë / 4 net
✔ 90€ për person

➩ 6 ditë / 5 net
 110€ për person

➩ 7 ditë / 6 net
 130€ për person

📌 Në çmim përfshihet:
🚌 Transporti me autobus komod Prishtinë - Durrës - Prishtinë
🏩 Akomodimi në Al-Mar Hotel në Durrës (Shkëmbi i Kavajës)
🥗 Mëngjesi dhe darka 
🍭 Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

 Oferta vlenë çdo ditë
📅 Nisje dhe kthim ka çdo ditë. Nisja nga Prishtina në ora 06:30, kthimi nga Durrësi në ora 16:30.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook