Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
3 ditë / 2 netë

FESTA E BAJRAMIT NË ULQIN

➩ Nisja e radhës:     15.06.2018
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë

➩ Cmimi: 70€ për person

Çmimi përfshinë:
❶ Transportin me autobus komod të Sharr Travel
❷ Akomodimin në Hotel Luksoz me 4* (yje)
❸ Mëngjesin dhe darkën
❹ Pijet kafet dhe ëmbëlsirat me rasin e udhëtimit


Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00; • Therandë ora 08:00; • Prizren ora 08:30; • Gjakovë ora 07:30; • Pejë ora 07:00; • Gjilan ora 05:30;  • Ferizaj ora 06:00  • Mitrovicë ora 06:00;    • Vushtrri ora 06:00

                                                       AGJENDA 
Dita 1: Nisja nga Prishtina në ora 07:00, nga Theranda në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 15:00. Akomodimi në hotel. Pasdite e lirë

Dita 2: Mëngjesi në hotel, Ditë e lirë për plazh. Darka në Hotel. Mbrëmje e lirë

Dita 3: Mëngjesi në hotel, lirimi i hotelit pas mëngjesit. Ditë e lirë në plazh. Nisja për kthim në ora 18:00

Shpejt, sigurtë dhe këndshëm!

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook