Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
3 ditë / 2 netë

VIKEND NË DURRËS      3 ditë / 2 netë

3 ditë / 2 netë
Akomodimi në Harmonia AS Hotel 4****
Mëngjesi dhe darka  
Vizitohet: Shkodra, Berati, Tirana
Cmimi: 60€ për person
Nisjet e radhës:    04.05.2018;   11.05.2018;  18.05.2018;    25.05.2018

Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00; • Therandë ora 08:00; • Prizren ora 08:30; • Gjakovë ora 07:30; • Pejë ora 07:00; • Gjilan ora 05:30;  • Ferizaj ora 06:00  • Mitrovicë ora 06:00;    • Vushtrri ora 06:00

                                                 Agjenda:

- Dita e parë: Nisja nga Prishtina bëhet në ora 07:00, nga Suhareka në 08:00, nga Prizreni në 08:30. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Shkodrës. Arritja në Durrës rreth orës 17:00, vendosja në Hotel. Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

- Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të Beratit. Vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në ora 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Relaksim, fjetje.

- Dita e tretë:  Mëngjesi në hotel. Lirimi i hotelit. Ditë e lirë në qytetin e bukur të Tiranës. Pasdite nisja për kthim. Arritja në Prishtinë rreth orës 21:00. 

Shpejt, sigurtë dhe këndshëm!

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook