Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Ulqin, Budva& Kotorr

28 Nëntori në Ulqin, Budva& Kotorr

Shijoni Festat e Nëntorit në Ulqin, Budva, Kotor - 3 ditë 70€/për person

Cmimi përfshinë:
Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Ulqin - Prishtinë
Akomodimin në Hotel Continental 4****& Hotel Nobel plazha e vogël -Ulqin
Mëngjes dhe darkë
Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
Shëtitjet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Ulqin

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:40 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Nisja me datën: 27 Nëntor (e shtune), kthimi me 29 Nëntor (e henë)

 🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)

Agjenda:

Dita I : Darka. Nisja nga Prishtina në ora 6:30, nga Theranda në 7:15, nga Prizreni në 07:30. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Ulqinit. Akomodimi në Hotel Darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita II : Vizitë Budvës. Vazhdim i rrugës St. Stefanit për fotografi (nga rruga lart). Viztië Tivatit. Nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr. Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita III : Nisja për Kosovë. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

Dokumentet e nevojshme: Letërnjoftim ose Pasaportë

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook