Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Shëngjin

Festa e 28 Nëntorit në Shëngjin

 Festat e Nëntorit në Shëngjin

➩ Nisja të premten, kthimi të dielen
➱ Qëndrimi: 3 ditë / 2 netë
➱ Çmimi: 75€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

🏩 Akomodimin në Rafaelo Resort Deluxe Hotel 5* Shëngjin
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
👉  Perdorimi I Pishines, Gym, sauna
👉 Muzikë live (2 netë)


Dita 1:  Akomodimi ne Rafaelo Resort Deluxe Hotel 5*,  nga ora 18:00 deri ne Oren 20 :00 – cooking class te argetohemi duke gatuar kuzhinen italiane sebashku me Shef Gabriele, Valmont Restaurant, perdorimi I pishines, Gym, sauna , ne oren 20:00 darka ne hotel.

Dita 2:  Mengjesi ne Valmont restaurant, city tour nisja ora 10:00. Vizite ne qytetin e Lezhes ku do te vizitohet Muzeu Etnografik, Obelisku, busti I Librit At Gjergj Fishta, Qendra e Artizanatit Lezhe, vizite ne Kalane e Lezhes.  Dreke tek restorantet e zones ( Dreka me pagese extra ne restorant) . Kthimi në hotel. Darka ne Valmont Restorant ne oren 20:00.

Dita 3:  Mengjesi ne hotel.  Nisja ora 09:00, shetitje tek Rera e Hedhur. Nijsa për kthim në Kosovë.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook