Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Pogradec

Festa e 28 Nëntorit në Strugë, Ohër& Pogradec

Festat e Nëntorit në Strugë, Ohër, Pogradec, Korçë
➩ Nisja të premten, kthimi të dielen
➱ Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱ Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel Pogradec 4* në Pogradec 
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
👉Vizitohet : Pogradeci, Struga, St. Naumi, Voskopoja, Korça, Elbasani& Tirana 

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës
• Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 06:00
• Prizren ora 05:30
• Gjakovë ora 05:00
• Pejë ora 5:30
• Gjilan ora 05:30
• Ferizaj ora 7:30
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00

Grupi duhet te behet minimalisht deri 8 persona

AGJENDA:

Dita 1: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Strugës, Ohrit dhe Shën Naumit . Relaksim tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Akomodimi në Hotel. Darka në Hotel. Shetije ne qytetin e Pogradecit

Dita 2 : Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë parkut të Drilonit. Pastaj vizitë qytetit vjetër të Voskopojës e Korçës, vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Darka në Hotel, pas darkës muzikë live në hotel.

Dita 3 : Mëngjesi në hotel. Vizitë qytetit të Elbasanit. Nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës. Kthimi në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00.

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook