Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
28 Nëntori në Durrës, Vlorë& Tiranë

28 Nëntori në Durrës, Vlorë& Tiranë

 Festat e Nëntorit në Durrës, Vlorë& Tiranë

➩ Nisja të premten, kthimi të dielen
➱ Qëndrimi: 3 ditë / 2 netë
➱ Çmimi: 55€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimi ne Hotel AS 4* - Shkëmbi i Kavajës
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Shërbimet e pijeve me rastin e udhëtimit
👉Vizitohet: Durrësi, Vlora, dhe Tirana

🕓 Nisjet organizohen nga :

• Nisja nga Prishtina në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Theranda në 07:15 (te stacioni)
• Nisja nga Prizreni në 07:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjakova në 07:00 (te stacioni)
• Nisja nga Peja në 06:30 (te stacioni)
• Nisja nga Gjilani në 05:00 (te stacioni)
• Nisja nga Ferizaji në 05:50 (te Hib Petrol)
• Nisja nga Mitrovica në 05:30 (te stacioni)
• Nisja nga Malisheva në 06:50 (autostradë)
• Nisja nga Komorani në 06:45 (te kryqi)
 

Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Akomodimi në Hotel. Darka në hotel. Muzikë live. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Vlorës, vizitë Muzeu i Pavarsisë, Sheshi i Flamurit. Qëndrim në Vlorë deri në orën 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Muzikë live. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pastaj vizitë qytetit të bukur të Tiranës deri në ora 18:00 dhe nisja për kthim në Kosovë. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00.

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prishtinë, Rr. UÇK-së, afër komunës së vjetër,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani.

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook