Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
2 ditë / 1 natë

VIKEND NË STRUGË, OHËR, ST NAUM, POGRADEC & TIRANË

2 ditë / 1 natë
Çmimi 35€ për person

Në çmim përfshihet: 
 Udhëtimi me autobus komod te Sharr Travel 
Akomodimi ne Hotel me 4* (yje) 
✔Mëngjesi dhe darka

 Vizitë: Oher, Strugë, Shën Neum, Pogradec, Elbasan, Tiranë 
 Kafe & ëmbëlsira gjatë rrugës

📆 Nisjet çdo të Shtunë dhe kthimi të Dielen
📆 Nisjet e radhës:     26.05.2018;     02.06.2018;   09.06.2018;      etj

 Dita e parë :
► Udhëtimi realizohet përmes kalimit kufitar në Bllacë dhe vazhdimi rrugës për Strugë
►13:00 ​​​​​​​Arritja në Strugë, shëtitje qytetit dhe burimi i Drinit te Zi deri në orën 14:30
►14:30 Nisja për Oher. Shetitje për rreth liqenit dhe qytetit deri në ora 16:00
►16:00 Nisja për Shën Neum. Vizitë në Shën Neum deri në ora 18:00
►18:00 Vazhdimi i rruges për Pogradec përmes kalimit kufitar St. Neum. 
►20:00 darka në hotel dhe pas darkës me shoqerim me muzik live

 Dita e dytë :
► Mëngjesi në hotel 7:30-8:30
► Vizitë tek bukuritë magjepsëse te Parkut Drilon deri në orën 10:30
►10:30 vazhdimi i rrugës për në Tiranë, gjatë rrugës pauzë në Elbasan te Kalaja dhe vazhdimi për në Tiranë.
► Vizitë qytetit të Tiranës deri në ora 17:00
►17:00 nisja për në Prishtinë, arritja rreth orës 22:00

Shpejt, sigurtë dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook