Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 383 (0) 38 610 016

Prizren:                                     Email:
Tel: + 383 (0) 29 224 016       [email protected]

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
1 Maji në Sarandë& Ksamil

1 Maji në Sarandë& Ksamil 4 ditë/ 3 net

Festojmë 1 Majin në Sarandë, Ksamil, Butrin
➩  Nisja të Shtunen, kthimi të Marten
➱  Qëndrimi: 4 ditë / 3 netë
➱ Çmimi: 69€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

Shetitje me anije në det brigjeve të Sarandës deri afer kufirit me KORFUZIN (+ 8 €).

Ne cmim perfshihet :

Transportin me autobus komod të Sharr Travel
Akomodimin në Hotel Mediterrane - Sarandë
Mëngjesi dhe darka
Muzikë në mbrëmjë
Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

Viztë në Sarandë, Ksamil, Butrint, Gjirokastër& Vlorë

Agjenda:

Dita I: Nisja nga Prishtina në ora 06:30, nisjet tjera behen nga të gjitha qendrat e Kosovës. Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00. Vazhdimi i rrugës për Sarandë. Arritja në Hotel rreth orës 19:00. Darka, mbrëmje e lirë.

Dita e II: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit, pasditja e lirë për shetitje qytetit të bukur të Sarandës. Nga ora 18:00 deri 19:00 shëtitje me anije përgjate gjirit të Sarandës që vazhdon deri afër në Korfuz në kufirin me Greqinë, ky udhetim zgjat një orë.

Dita e III: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë Kalasë së Lëkursit. Pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit, dhe plazh.

Dita e IV: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit vizitë Vlorës dhe sheshit të Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

☎️ Për rezervime kontaktoni në:
038/610015; 049/610015; 044/610015; 044/542029 viber; Prizren 029/224016 ; ose na vizitoni në zyret tona:
🏡 Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,
🏡 Prizren, përballë stacionit të autobusëve,
🏡 Therandë, Rr. Rreshtani

Shpejt, sigurt dhe këndshëm! 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook