Pushime & Plazh në Greqi - 3 ditë €145

Përshkrimi

Pushime & Plazh në Greqi 🇬🇷 3 ditë €145, vetëm me SHARR TRAVEL!
➡ 3 Ditë €145, Nisja më 21 - 23 Qershor 2024

Nisjet e radhës:
▶️ 21 - 23.06.2024 - 2 Nete / 3 Dite

📍 SUN BEACH HOTEL - Agia Triada
→ 145.00 Euro (BB) Fjetje me mengjes dhe transport me autobus modern Sharr Travel
→ 165.00 Euro (HB) Fjetja, mengjesi,darka dhe transporti me autobus modern Sharr Travel

Oferta përfshinë

Transportin me autobus komod të Sharr Travel

Akomodimi në Sun Beach Hotel,Agia Triada

Shërbimi në hotel Fjetje me mengjes

Parkim & WIFI

2 nete / 3 Dite / për person

145€

AgjendaGaleria

Nuk përfshihet

Taksa ambientale (7.00 eu per dhome) nuk eshte e inkuadrur ne cmim.

CALL CENTER

Për më shumë informacione për udhëtime me  autobus ose me aeroplan, apo edhe shërbime tjera turistike, ju lutemi na kontaktoni në numrat tonë kujdestar