Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vizitë në Kanion Matka

Vizitë një ditore në KANION MATKA dhe CITY MALL - SHKUP

► Nisjet organizohen cdo të shtune dhe te diele 
► Në ora 08:00 nisja nga Prishtina
► Arritja në Matka rreth ores 10:00
► Vizitë në Matka deri në orën 13:00
► Vizitë Qendës tregtare City Mall - Shkup
► Nisja për Prishtinë në ora 16:00
► Bileta 10€ për person
► Nisjet e radhës: 16 dhe 17 Shtator 2017

Për rezervime kontaktoni në: 049/344260; 044/542029; 038/610016; 038/610017

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook