Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Hotel Regina City Vlorë

Vikendi në Hotel Regina City Vlorë 4****

📍Vizitë në Sazan, Karaburun, Muzeu i Pavarsisë, Sheshi i Flamurit, Kaninë, Manastiri i Zverenecit
👉

👉Cmimi➱ 64€ për person
👉3 ditë/2net

➱ Nisja të premten; kthimi të dielen
➱ Akomodimi në Hotel Regina City Vlorë 4**** 
➱ Mëngjesi dhe darka , menu e pasur tavolinë suedeze
➱ Vizitat me guidë profesionale të shoqeruar nga hoteli.

➱ Nisjet e radhës/Nisjet e datës:
📅21.02.2020
📅28.02.2020
📅06.03.2020
📅13.03.2020etj.

🕓 Nisjet organizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës • •
. Prishtinë ora 07:00
• Therandë ora 08:00
• Prizren ora 08:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00

Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina të premten në ora 07:00 , nisja nga Theranda në ora 08:00, nisja nga Prizreni në ora 08:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Ndalesë në Durrës. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Arritja ne hotel në orës 14:00. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel. Ditë e lirë në qytetin e Vlorës . Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë me anije në ishujt Sazan dhe Karaburun plus 11€ për person dreka me shërbim Barbeque bufe dhe 1 pije gratis, sipas dëshirës, qendrimi deri ne ora 14:00. Pastaj vazhdim i rrugës për vizitë në Muzeun Pavarsia dhe Sheshin e Flamurit. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit, muzikë live. Fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit nisja për në Kalanë e Kaninës dhe Manastirit të Zverenecit. Nisja për kthim në Kosovë në ora 15:00, pushim gjatë rrugës. Arritja rreth orës 21:00

                                                   Përjeto kënaqësinë me ''Sharr Travel''

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook