Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikendi në Durrës 3ditë/2net

Vikendi në Durrës, Berat& Tiranë

Vikendi në Durrës, Berat&Tiranë

• Nisja e radhës: (e premte, 21.02.2020); kthimi (e diele 23.02.2020)
• 3 ditë / 2 netë
• Akomodimi në As Hotel  4*
• Vizitohet: Durrësi, Berati, Tirana 
• Cmimi: 60€ për person 
• Mëngjesi dhe darka

➱ Nisjet e radhës/Nisjet e datës:

📅21.02.2020
📅28.02.2020
📅06.03.2020
📅13.03.2020etj.

Nisjet oranizohen nga të gjitha qytetet e Kosovës • •

. Prishtinë ora 06:30
• Therandë ora 07:15
• Prizren ora 07:30
• Gjakovë ora 07:30
• Pejë ora 07:00
• Gjilan ora 05:00
• Ferizaj ora 06:00
• Mitrovicë ora 06:00
• Vushtrri ora 06:00


 📌Agjenda:

Dita 1: Nisja nga Prishtina të premten në ora 06:30, nisja nga Theranda në ora 07:15, nisja nga Prizreni në ora 07:30. Vazhdimi i rrugës kah autostrada, pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. Vizitë Vizitë qytetit të bukur të Durrsit. Vazhdimi i rrugës për në Hotel. Akomodimi në Hotel. Pasdite e lirë. Darka në hotel. Relaksim, fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të bukur të Beratit, vizitë Kalasë së vjetër mbi 2400 vjeçare. Qëndrim në Berat deri në orët 15:00. Kthimi për darkë në Hotel. Darka në hotel. Relaksim në ambientet e hotelit. Fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në Hotel. Qendrim në hotel deri ne 13:00. Pastaj vizitë qytetit të bukur të Tiranës. Nisja për kthim në Kosovë në ora 18:00. Arritja rreth orës 22:00.

                                                  Përjeto kënaqësinë me “Sharr Travel”    

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook