Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Ulqin

 

Oferta 1: Vikend në Ulqin 2 ditë / 1 natë

● Nisjet e radhës: 22.04.17;  
● Shteti: Ulqin, Budva, Shën Stefan -  Mali i zi     
● Shërbimi: Udhetimi dhe sherbimet e akomodimit ne hotel me gjysëm pansion ne Hotel Mediteran 4* - Ulqin
● Çmimi: 48€ për person (fjetje, mëngjes dhe darkë)
● Gratis: Vizitat në Budvë, Shën Stefan,Shkodër etj ,pijet,  ëmbelesirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.

                                                                          AGJENDA  PËR OFERTËN 1

Dita e parë: 
Nisja nga Prishtina bëhet në ora 07:00, nga Suhareka në ora 07:40, nga Prizreni në ora 08:20. Gjatë rrugës pushim sipas kërkesave. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Shkodrës deri ne 14:00. Arritja në Ulqin rreth orës 16:00. Akomodimi në hotel, darka, mbrëmje e lirë.

 Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të Budvës. Gjatë rrugës për Budvë ndalim për fotografi në Shën Stefan. Pas vizitës së qytetit të Budvës nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 21:00.

Oferta 2: Vikend në Ulqin 3 ditë / 2 netë

● Nisjet e radhës: ; 15.04.17; 29.04.17
● Shteti: Ulqin, Budva, Shën Stefan -  Mali i zi     
● Shërbimi: Udhetimi dhe sherbimet e akomodimit ne hotel me gjysëm pansion ne Hotel Mediteran 4* - Ulqin
● Çmimi: 70€ për person (fjetje, mëngjes dhe darkë)
● Gratis: Vizitat në Budvë, Shën Stefan,Shkodër etj ,pijet,  ëmbelesirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.

                                                       AGJENDA PËR OFERTËN 2 

Dita e parë: Nisja nga Prishtina bëhet në ora 07:00, nga Suhareka në ora 07:40, nga Prizreni në ora 08:20. Arritja në Shkodër rreth ores 13:00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Shkodrës deri në orën 14:00. Arritja në Ulqin rreth ores 16:00.Akomodimi në hotel.Darka në hotel, mbremje e lire.

Dita e dytë:
Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit Budvës, gjatë rrugës për Budvë ndalim për fotografi në Shën Stefan. Qëndrim në Budvë deri në mbrëmje. Kthimi për darkë në hotel , darka, relaksim, fjetje.

Dita  e  tretë:  Mëngjesi në Hotel, ditë e lirë në Ulqin dhe nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 18:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook