Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Strugë, Ohër, Pogradec

Vikend në Strugë, Ohër dhe Pogradec

● Qëndrimi: nisja të shtunën, kthimi të dielen (2 ditë / 1 natë)
● Shërbimi: Transporti dhe akomodimi në Hotel 4* në Pogradec me mëngjes dhe darkë
● Vizitohet: Struga, Pogradeci, Shën Naumi, Ohri.
● Cmimi: 34€ për person
● Nisjet e radhës: 03.06.17


         AGJENDA
 ❶ Dita 1: Nisja nga Prizreni në ora 06:30; nga Theranda në 07:00, nga Prishtina në 08:00. Vazhdimi i rrugës për në Strugë. Arritja në Strugë rreth orës 13:00, qëndrim deri në ora 16:00. Nisja për në Hotel, arritja në Hotel rreth orës 18:00. Darka në hotel, relaksim, fjetje.

❷ Dita 2: Mëngjesi në hotel. Pas mëngjesit lirimi i hotelit. Vizitohet parku Drilon. Vazhdimi i rrugës për në Shën Naum dhe Ohër. Nisja nga Ohri në ora 16:00. Vazhdimi i rrugës për Kosovë, arritja rreth orës 21:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook