Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Sarandë

Vikend në Sarandë

Nisja e radhës: 05.05.17;    12.05.17;    19.05.17;   
Koha e qëndrimit: 2 netë e 3 ditë

Vendi: Sarandë
Shërbimi: Gjysëm pansion (fjetje, mëngjes dhe darkë). Akomodimi në Hotel Mediteran, Hotel Strora, Hotel Iliria, Hotel Vola, Hotel Nertili, Hotel Erdano, Hotel Ksamili - Ksamil
Cmimi: 55 euro për person
Gratis: Vizita në Gjirokastër, Syri i Kaltër, Butrint, Vlorë, Ksamil etj. Pijet,  ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit.

                                      Nisjet:
Nisja nga Gjilani në 06:00 (te stacioni);                      Nisja nga Prishtina në 07:00 (te zyret në Dardani)
Nisja nga Ferizaji në 06:30 (te baza Endritit)            Nisja nga Komorani në 07:20 (te kryqi)                            
Nisja n ga Peja në 07:00 (te stacioni)                         Nisja nga Malisheva në 07:40 (te rrethi i banjës)
Nisja nga Deqani në 07:30 (në qendër)                     Nisja nga Suhareka në ora 08:00 (te stacioni)
Nisja nga Gjakova në 08:00 (te stacioni)                   Nisja nga Prizreni në 08:30 (te stacioni)

                                                       AGJENDA 
Dita e parë: Vazhdimi i rrugës, pushim në autostradë sipas kërkesës. Arritja në Gjirokaster rreth orës 15 :00. Vizitë qytetit dhe Kalasë së Gjirokastërs deri në ora 17:00. Vizitë Syrit të kaltër deri në ora 19:00.  Arritja në Hotel rreth orës 19:45. Darka, mbrëmje e lirë.

Dita e dytë: Mengjesi në Hotel. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrinti, pastaj vizitë ishujve të bukur të Ksamilit deri në ora 16:00, pastaj vizitë Sarandës.  Kthimi për darkë në Hotel, pas darkës mbrëmje me muzikë live, relaksim, fjetje.

Dita e tretë: Mengjesi në hotel. Pas mëngjesit nisja për kthim në Prishtinë. Gjatë rrugës vizitë Himarës, Broshit, Dhërmiut. Vizitë qytetit te Vlorës. Arritja në Prishtinë rreth orës 22:00

Shpejt, sigurt dhe këndshëm.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook