Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
Vikend në Strugë,Ohër& Pogradec - 3ditë/2net

Vikend në Pogradec

Vikend në Pogradec, Ohër, St. Naum, Korçë, Elbasan & Tiranë 

➱Nisja: të premten (13.12.2019); kthimi të dielen (15.12.2019)
➱Qëndrimi: 3 ditë / 2 net
➱Çmimi: 60€ për person në dhoma dyshe, treshe, katërshe

👉Çmimi përfshinë:

🚌 Transportin me autobus komod të Sharr Travel
🏩 Akomodimin në Hotel Pogradec 2 dhe 1 - 4**** në Pogradec
🍉 2 mëngjese dhe 2 darka
🍹 Kafet, pijet dhe ëmbëlsirat me rastin e udhëtimit

Dokumentet e nevojshme per udhëtim: Pasaporta ose leternjoftimi biometrik

🕒 Nisja nga Prizreni në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Theranda në 06:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Prishtina në 07:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Ferizaji në 07:30 (te Hib Petrol)
🕒 Nisja nga Peja në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Gjakova në 05:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Deqani në 05:15 (qendër)
🕒 Nisja nga Gjilani në 05:30 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Mitrovica në 06:00 (te stacioni)
🕒 Nisja nga Vushtrrija në 06:15 (te Restoran Holiday)
🕒 Nisja nga Malisheva në 06:10 (autostradë)
🕒 Nisja nga Komorani në 06:20 (te kryqi)
🕒 Nisja nga Fushë Kosova në 07:10 (te rrethi)

                                                           AGJENDA

Dita e parë: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhimi i rrugës, pushim gjatë rrugës në autostradë. Vizitë Strugës, Ohrit, pas Ohrit nisja pèr në Shën Naum. Arritja në Shën Naum. Relaksim tek burimi i Drinit të Zi ku keni mundësinë të lundroni me varka (pagesa individuale). Nisja nga Shën Naumi për në Hotel. Darka në Hotel, pas darkës shëtitje në qytet. Relaksim dhe fjetje

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, paradite e lirë në Parkun Drilon. Pastaj nisja për në Korçë, vizitë qytetit të vjetër të Korçës , vizitë mësënjëtores së parë shqipe. Kthimi në Pogradec. Pasditja e lire në Pogradec, shetitje qytetit. Darka në Hotel, pas darkës muzikë live në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Elbasanit. Pas Elbasanit nisja për në Tiranë, vizitë qytetit të Tiranës.  Pas vizitës nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 22:00.

Përjeto kënaqësinë me “Sharr Travel”

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

PUSHIME NË SHQIPËRI

PUSHIME NË TURQI

PUSHIME NË GREQI

PUSHIME NË MAQEDONI

PUSHIME NË MAL TË ZI

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook