Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Ohër

Oferta 1: Vikend në Ohër 2 ditë / 1 natë

Nisjet e radhës:    22.04.17;  
Shteti: Ohër Strugë, Shkup - Maqedoni
Shërbimi: Udhetimi dhe sherbimet e akomodimit ne hotel me gjysëm pansion ne Hotel Granit 4* - Ohër
Çmimi: 48€ për person (fjetje, mëngjes dhe darkë) 
Gratis: Vizitat në Shën Naum, Strugë, City Mall – Shkup etj. Pijet,  ëmbëlsirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.

                                                                   AGJENDA  PËR OFERTËN 1
Dita e parë: Nisja nga Prizreni në ora 06:30, nga Suhareka në 07:00, nga Prishtina  në ora 08:00. Arritja në Shën Naum rreth ores 13:00. Vizitë Shën Naumit deri në orën 15:00. Arritja në Ohër rreth ores 15:15.Akomodimi në hotel Granit. Pasidite shetitje qytetit të Ohrit. Darka në hotel, relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të vjetër të Strugës, vizitë liqenit të Strugës. Nisja për në Shkup. Vizitë qendrës tregtare City Mall në Shkup. Kthimi në Prishtinë rreth orës 21:00


Oferta 2: Vikend në Ohër 3 ditë / 2 netë

 Nisjet e radhës: 08.04.17; 15.04.17; 29.04.17
Shteti: Ohër, Strugë, Shkup - Maqedoni
Shërbimi: Udhetimi dhe sherbimet e akomodimit ne hotel me gjysëm pansion ne Hotel Granit 4* - Ohër
Çmimi: 75€ për person (fjetje, mëngjes dhe darkë) 
Gratis: Vizitat në Shën Naum, Strugë, City Mall – Shkup etj. Pijet,  ëmbëlsirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.

                                AGJENDA PËR OFERTËN 2
Dita e parë: Nisja nga Prizreni në ora 06:30, nga Suhareka në 07:00, nga Prishtina  në ora 08:00. Arritja në Shën Naum rreth ores 13:00. Vizitë Shën Naumit deri në orën 15:00. Arritja në Ohër rreth ores 15:15.Akomodimi në hotel. Pasidite shetitje qytetit të Ohrit .Darka në hotel, relaksim dhe fjetje

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit Strugës, vizitë liqenit të Strugës deri në mbrëmje. Kthimi për darkë në hotel , darka, relaksim, fjetje.


Dita  e  tretë:  Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të Shkupit dhe qendrës tregtare City Mall. Nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth orës 20:00.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook