Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Ksamil

Vikend në Ksamil    3 ditë / 2 netë

  • Nisja çdo të enjte, kthimi të dielën 
  • Akomodimi: Hotel Ilio - Ksamil
  • Shërbimi: Fjetje, mëngjes dhe darkë
  • Vizitohet: Saranda, Ksamili, Butrinti, Syri i Kaltër, Gjirokastra.
  • Gratis: Pijet, ëmblëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit
  • Çmimi: 60€ për person
  • Nisjet e radhës: ;  21.09.2017

                                                             AGJENDA

Dita e parë: Nisja të enjtën. Nisja nga Prishtina në ora 23:00, nisja nga Theranda në ora 23:40, nisja nga Prizreni në ora 24:00. Vazhdimi i rrugës për në Sarandë (Ksamil), linja nga Gjirokastra. Pauzë gjatë rrugës sipas kërkesave. 
Arritja në Ksamil rreth orës 08:00. Akomodimi në Hotel Ilio - Ksamil. Mëngjesi në Hotel. Ditë e lirë në plazhin e bukur të Ksamil. 
Darka në Hotel në ora 19:00-20:00.
Nisja për në qytetin e Sarandës në ora 20:00, qëndrim në Sarandë deri në ora 23:00.
Kthimi në Hotel. Relaksim, Fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel në ora 08:00-9:00. Pas mëngjesit vizitë qytetit të Butrintit për 2 orë.
Kthim në Ksmail për plazh. 
Darka në Hotel në ora 19:00-20:00.
Nisja për në qytetin e Sarandës në ora 20:00, qëndrim në Sarandë deri në ora 23:00.
Kthimi në Hotel. Relaksim, Fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel në ora 8:00-9:00. Paradite e lirë në Ksamil. Nisja për kthim në ora 10:00.
Gjatë rrugës vizitë Syrit të Kaltër.
Pas Syrit te Kaltër vazhdimi i rrugës për në Gjirokastër, vizitë qytetit të bukur të Gjirokastrës për 2 ore.

Nisja për kthim në Kosovë. Arritja rreth orës 22:00.

Shpejt, sigurt dhe këndshem.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook