Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
7 dhe 8 Marsi në Durrës

 

Festa e 7 dhe 8 Marsit në Durrës

Koha e qëndrimit: 07.03.17 deri 09.03.17
Shteti: Durrës - Shqipëri
Shërbimi: Shërbimet e udhetimit me autobus komod dhe sherbimet e akomodimit ne hotel
Çmimi: 60€ për person (për shërbimet e udhëtimit me autobus dhe dy gjysëm pansione në Harmonia As Hotel - Durrës)
Gratis: Vizitat në Durrës, Shkodër, Berat, Krujë. Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit në autobus.

Agjenda
Dita e parë: Nisja nga Prishtina bëhet të martën  në ora 07:00, nga Suhareka në 07:40, nga Prizreni në 08:20. Gjatë rrugës vizitë qytetit të Shkodrës. Arritja në Durrës rreth orës 17:00, vendosja në Hotel. Darka në hotel . Relaksim dhe fjetje.

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të Beratit. Shetitje në qytet deri në orët e pasdites. Kthimi për darkë në hotel. Darka në hotel, relaksim, fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit nisja për kthim në Kosovë. Gjatë rrugës vizitë Muzeut të Krujës . Vazhdimi i rrugës, ndalesë sipas kërkesave. Arritja në Prishtinë rreth ores 21:00.


 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook