Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Budvë

Vikend në Budvë

Koha e qëndrimit: Nisja çdo të premte, kthimi të dielen
Shteti: Budvë – Mali i zi
Shërbimi: Udhëtimi dhe shërbimet e akomodimit në hotel
Çmimi: 60€ për person për shërbimet e udhëtimit dhe akomodimi në hotel Loza në Budvë me dy gjysëm pansione.
Gratis: Vizitat në Ulqin, Shën Stefan, Kotorr, Beqiq. Pijet, ëmbelesirat dhe shërbimet tjera gratis gjatë udhëtimit me autobus. 
Nisja e radhës: 24.12.16

                                             AGJENDA 

Dita e parë: Nisja nga Prishtina bëhet në ora 07:00 në relacionin Prishtinë-Budvë, pushim gjatë rrugës në autostradë. Arritja në Ulqin rreth orës 13:00, vizitë Ulqinit dhe Kalasë së Ulqinit. Gjatë rrugës ndalje në Shën Stefan per fotografi nga rruga. Arritja në Budvë në orën 18:00. Darka në hotel relaksim dhe fjetje. 

Dita e dytë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit  vizitë qytetit të Kotorrit. Kthimi në Budvë. Pasditja e lire në Budvë për shetitje të qytetit të vjetër. Darka në Hotel . Relaksim dhe fjetje.

Dita e tretë: Mëngjesi në Hotel, pas mëngjesit vizitë qytetit të Beqiqit. Nisja për në Kosovë. Gjat rrugës vizitë qytetit të Shkodrës. Pushim dhe vizitë qytetit të Shkodrës. Nisja për kthim në Prishtinë. Arritja rreth ores 19:00.

                                                                    Përjeto kënaqësinë me “Sharr Travel”        

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook