Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
1 Maji në Ulqin&Budva / 3 ditë, 2 netë

FESTA E 1 MAJIT NË  ULQIN, BUDVË,  TIVAT & KOTORR 


➩ Nisjet e radhës:   29.04.17;   kthimi: 01.05.17
➩ Qëndrimi: 3 ditë | 2 netë
➩ Cmimi: 65€ për person

Cmimi përfshinë:
✔ Udhëtimin me autobus komod Prishtinë - Ulqin - Prishtinë
✔ Akomodimin në Hotel Mediteran dhe Hotel Albatros - Ulqin, me mëngjes dhe darkë
✔ Shëtitet në Budvë, St. Stefan, Tivat, Kotorr, Beqiq, Ulqin, Shkodër
✔ Pijet, ëmbëlsirat dhe shërbimet e tjera gjatë udhëtimit

                                      Nisjet:
Nisja nga Gjilani në 06:00 (te stacioni);                      Nisja nga Prishtina në 07:00 (te zyret në Dardani)
Nisja nga Ferizaji në 06:30 (te baza Endritit)            Nisja nga Komorani në 07:20 (te kryqi)                            
Nisja n ga Peja në 07:00 (te stacioni)                         Nisja nga Malisheva në 07:40 (te rrethi i banjës)
Nisja nga Deqani në 07:30 (në qendër)                     Nisja nga Suhareka në ora 08:00 (te stacioni)
Nisja nga Gjakova në 08:00 (te stacioni)                   Nisja nga Prizreni në 08:30 (te stacioni)

Agjenda

Dita 1: Pas grumbullimit të udhëtarëve nga qytetet përkatëse, vazhdimi i rrugës për në Ulqin. Arritja në Ulqin rreth orës 14:00, vizitë Kalasë së Ulqinit deri në ora 16:00.Akomodimi në hotel, pasdite e lirë, darka në hotel. Relaksim dhe fjetje.

Dita 2: Mëngjesi në hotel, pas mëngjesit vizitë  Budvës, vizitë Tivatit, pastaj nga Tivati kalimi me traget ne Kotorr.  Kthimi për darkë në hotel. Mbrëmje e lirë, relaksim, fjetje.

Dita 3: Mëngjesi në hotel, lirimi i hotelit. Vazhdimi i rrugës për në Prishtinë., vizitë qytetit të Shkodrës deri në ora 15:00 Vazhdimi i rrugës,  arritja në Prishtinë rreth orës 21:00.

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook