Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 246 829

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Brezovicë

Vikend në Brezovicë

❄️ OFERTË SPECIALE PËR BREZOVICË VETËM ME SHARR TRAVEL

🏂 Linja e rregullt çdo të diele
🚌 Bileta kthyese 5€ për person. Udhëtimi realizohet me autobus komod.

BILETA KTHYESE VETËM 5€

☎️ Për rezervime kontaktoni në: 049/344260; 044/542029 viber; 038/610016; ose na vizitoni në zyret tona:
- Prishtinë, Bulevardi Bill Klinton,

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook