Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Vikend në Bogë

Vikend në Bogë

 
Nisja të shtunën në ora 07:30 (nga zyret e Sharr Travel ne dardani - Prishtinë)
Kthimi të dielën në ora 16:30
Bileta kthyese 10€ (pa akomodim)

     Hotel "Ke Luani"

● Cmimi: 32€ per person (fjetje me mëngjes)

Në çmim perfshihet:
● Udhetimi Prishtinë –Bogë –Prishtinë,

● Akomodimi në hotel me mëngjes

Hotel "Rudi Alpine" 

● Cmimi: 28€ per person (fjetje me mëngjes)

Në çmim perfshihet:
● Udhetimi Prishtinë –Bogë –Prishtinë,
● Akomodimi në hotel me mëngjes për një natë

"Vila Rudi" 

● Cmimi: 50€ Vila për një natë ( mund të akomodohen 4-6 persona)
● Bileta per person +10 €


 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook