Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Ulqin

Hotel Otrant

     4 Qershor - 2 Korrik
     20 Gusht - 3 Shtator
Pansion i plotë (dhoma dyshe).............................................62€
Gjysëm pansioni (dhoma dyshe).........................................55€
Fjetja me mëngjes (dhomë dyshe).....................................50€

   2 Korrik - 20 Gusht
Pansion i plotë (dhoma dyshe).............................................72€
Gjysëm pansioni (dhoma dyshe).........................................65€
Fjetja me mëngjes (dhomë dyshe).....................................60€

Cmimet janë për person. Në cmim përfshihet 

Hotel Otrant - Villat

     4 Qershor - 2 Korrik
     20 Gusht - 3 Shtator
Pansion i plotë (dhoma dyshe).............................................58€
Gjysëm pansioni (dhoma dyshe).........................................51€
Fjetja me mëngjes (dhomë dyshe).....................................43€

   2 Korrik - 20 Gusht
Pansion i plotë (dhoma dyshe).............................................57€
Gjysëm pansioni (dhoma dyshe).........................................54€
Fjetja me mëngjes (dhomë dyshe).....................................49€ 

Cmimet janë për person. Në cmim përfshihen çadrat në plazh dhe pishina.

Hotel Mediteran

    1 Qershor - 13 Qershor
Dhoma ekonomike 1/2.............................................................. 21.5€
Dhoma standarte 1/2 (double ose tek)..............................30€

     14 Qershor - 9 Korrik
     26 Gusht - 25 Shtator
Dhoma ekonomike 1/2.............................................................. 25.3€
Dhoma standarte 1/2 (double ose tek)..............................30€

     10 Korrik - 25 Gusht
Dhoma ekonomike 1/2.............................................................. 29€
Dhoma standarte 1/2 (double ose tek)..............................37€

Cmimet janë për person.
HB + 10€ për person.   FB+18€ për person.

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook