Sharr Travel Contact

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 015

Prishtine:

Tel: + 381 (0) 38 610 016

Prizren:                           Email:
Tel: + 381 (0) 29 224 016       sharrtravel@hotmail.com

Sharr Travel Contact Sharr Travel Contact
HYRJA PËR AGJENT
Me rastine hyrjes ju i pranoni rregulloret e sistemit
Shëngjin

Hotel Ambassador

    Qershor
Dhoma dyshe (+ një fëmijë) ................................................37 €
Dhoma familjare (2 të rritur, 2 fëmijë) ...........................42€

     Korrik
Dhoma dyshe (+ një fëmijë) ................................................ 47 €
Dhoma familjare (2 të rritur, 2 fëmijë) ...........................52€

    Gusht
Dhoma dyshe (+ një fëmijë) ............................................... .57 €
Dhoma familjare (2 të rritur, 2 fëmijë) ...........................62€

    Shtator
Dhoma dyshe (+ një fëmijë) ............................................. ...27 €
Dhoma familjare (2 të rritur, 2 fëmijë) ...........................32€

Në cmim përfshihet: mëngjesi, 2 shezllone në plazh dhe parkingu.

Hotel Bolonja

Hotel Bolonja , eshte nje hotel I cili ofron pansione te plota per pushuesit. Ndodhet 300m larg plazhit. Posedon parking , wifi, Tv etj.

    Qershor 
Pansioni i plotë për person: ............................................... 15€
Dhoma 1-3 persona, vetëm fjetje......................................22€
Dhoma 4-5 persona, vetëm fjetje......................................27€

    Korrik
Pansioni i plotë për person: ............................................... 17€
Dhoma 1-3 persona, vetëm fjetje......................................27€
Dhoma 4-5 persona, vetëm fjetje......................................32€

   Gusht
Pansioni i plotë për person: ............................................... 20€
Dhoma 1-3 persona, vetëm fjetje......................................32€
Dhoma 4-5 persona, vetëm fjetje......................................37€

   Shtator
Pansioni i plotë për person: ............................................... 15€
Fëmijët 0-6 vjec paguajnë 50% të cmimit.

Hotel Emiri Palace

Ofron dhoma komode dhe suita te pajisura me TV , Kondicioner , Tel , HIdromasazh etj. Kuzhine me gatime skare dhe prodhime deti, Bar-Pub, Plazh Privat, Ambijetente argetuese

    Qershor
Dhoma njëshe..................................37€
Dhoma dyshe...................................43€
Dhoma treshe..................................52€
Dhoma katërshe.............................65€
Dhoma për pesë persona..........75€

    Korrik-Gusht
Dhoma njëshe..................................37€
Dhoma dyshe...................................43€
Dhoma treshe..................................52€
Dhoma katërshe.............................65€
Dhoma për pesë persona..........75€

Në cmim përfshihet mëngjesi.

Hotel Rafaello

Pishine verore, Pishine dimerore, Market , Sherbim mjeksor , Kembim valute , Dyqan dhuratash , internet , banjo turke, Sauna , jaccuzi , Kasaforte ne dhome, bare , restorane , piveri , fast food , disko , paring , sale konferencash , kend lojrash per femije , aimacion , shezllone.

 

 

Sharr Travel sjell ofertat më të mira për pushime  në rivierat më të mira në rajon, me çmimet më fantasike në:

Sharr Travel është agjenci turistike e regjistruar në Kosovë me liçencë operimi brenda dhe jashtë vendit. Për rezervime dhe konfirmime ju lutem kontaktoni zyret tona përmes faqes së kontaktit.  Materialet e publikuara në këtë faqe janë pronë e Sharr Travel dhe nuk mund të përdoren pa autorizim.

Design by Tickmedia Creative Studio
Prishtina, Kosovo

Bashkohuni me ne

Bashkohu me ne në Facebook dhe merrni informatat mbi ofertat më të reja direkt nga faqja zyrtare e Sharr Travel dhe përfitoni zbritje të ndryshme

Sharr Travel Facebook